Hírek

Szeptember elsejétől százmillió forint hitel igényelhető

  • PDF
  • Nyomtatás
  • E-mail

Igényelhető 2010. szeptember 1-jétől a Széchenyi Kártya Program harmadik eleme, a beruházási hitel - mondta Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója.A kis- és középvállalkozások (KKV) finanszírozásának támogatására a kormány a Széchenyi Kártya Program kibővítéséről döntött korábban, az évek óta sikeresen működő folyószámla hitel mellett 2010. augusztus elseje óta forgóeszköz, 2010. szeptember 1-jétől beruházási hitel felvételére van lehetőség, 2011. január elsejétől pedig - a tervek szerint - indul a pályázaton elnyert forrásokhoz az önerőt biztosító finanszírozás is. Krisán László elmondta: a Széchenyi Kártya Program három elemével egy vállalkozás akár 100 millió forint támogatott hitelhez is juthat. A programot közvetítő KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója a beruházási hitellel kapcsolatban kiemelte, hogy jelentősen megemelkedik az érték- és időhatár, a Széchenyi Kártya Beruházási Hitel 50 millió forintig 10 éves futamidőre vehető fel. A hitelből a vállalkozás több beruházást finanszírozhat, és mivel emögött is állami kamat- és garanciadíj-támogatás áll, a piacon lévő legkedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, így a beruházási hitelt 8,5 százalék körüli áron kaphatják meg a vállalkozások.

Forrás: www.bautrend.hu

 

Megjelent a szeptemberi hírlevél

  • PDF
  • Nyomtatás
  • E-mail

A napokban megjelent legújabb, szeptemberi hírlevelünk, melyet a korábbiakhoz hasonlóan többszáz partnerünkhöz juttatunk el nyomtatott formában ill. e-mailban.  Amennyiben Ön még nem kapja hírlevelünket, kérem regisztráljon! A híleveleink a letöltések menüpontban is megtekinthetők, a hírlevél archivum kategóriában!

Ízelítő a tartalomból: - szeptember havi akciók

                            - hőszigetelés "magasfokon"

                            - faszerkezetű házak fejlődése hazánkban

                            - festés, felületkezelés természetes anyagokkal

       

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 08. szerda, 14:28

 

Letölthető katalógusok

  • PDF
  • Nyomtatás
  • E-mail

Tisztelt Látogató!

Figyelmébe ajánlom a letöltések menüpont alatt található katalógusainkat. Több beszállító partnerünk termékválasztéka illetve műszaki rajzok, beépítési útmutatók megtalálhatók itt. A letölthető dokumentumok listáját folyamatosan bővítjük!        

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 09:06

 

55. oldal / 56

Bejelentkezés

Keresés a honlapon

Szavazások

Hirdetés

Kiemelt weblapok:
Hirdetés
Cégünk internetes áruháza